El professorat de secundària de ciències
davant la incorporació de l’alumnat immigrat
a l’aula ordinària: idees, pràctiques i noves propostes


DIFUSIÓ DE LA LLICÈNCIA

2 de MARÇ de 2009.


L’equip LIC de Santa Coloma de Gramenet organitza unes sessions de formació per a tutors i tutores d'aula d'acollida. Una d'elles estava dedicada a l'Atenció als nouvinguts a l'aula ordinària i s'hi va presentar la llicència de l’Imma Torres: Riquesa plurilingüe i escola inclusiva i la meva.


12 de MAIG de 2010.
L’equip d’assessorament en llengua, interculturalitat i cohesió social (ELIC) de Badalona, va organitzar una sessió de treball i d'intercanvi de coordinadors i coordinadores LIC. La segona sessió va estar dedicada a la Presentació de les propostes didàctiques del “Museu d’Història de la Immigració de Catalunya“, de Sant Adrià del Besós, a càrrec d’Imma Boj i a la presentació d'aquesta llicència.

9 de DESEMBRE de 2010.
El Centre de Professorat de Palma Jaume Cañellas Mut va organitzar el Seminari De l'aula d'acollida a l'aula ordinària adreçat a professorat d’acollida, professorat de secundària, membres del departament d'orientació i mestres de 2n i 3r cicle de primària. Una de les sessions es va dedicar a l'atenció de l'alumnat nouvingut a l'aula ordinària de ciències i es van presentar algunes de les propostes d'aquesta llicència.